Wie zijn wij

Melis Gieterijen staat bekend als een onderneming die kwaliteit levert. Goed en traditioneel gemaakt gietwerk, dat aan alle eisen en normen voldoet die in de industrie worden gesteld. Sinds de oprichting in 1954 staat de klant centraal bij Melis Gieterijen. Vakmanschap stroomt bij Melis Gieterijen door het hart!

Onze ambities

Melis Gieterijen heeft de uitstraling van een jong en dynamisch bedrijf, hoewel de onderneming al een hele bestaansgeschiedenis kent. Juist doordat Melis Gieterijen steeds de nieuwste productiemethoden toepast, is men in staat kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren. Om deze kwaliteit te waarborgen, maakt Melis Gieterijen zich op voor de toekomst. Naast de dagelijkse werkzaamheden van de onderneming is Melis Gieterijen erg actief op het gebied van kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieuzorg. De sterke kanten van de onderneming worden verder uitgebouwd. Kwaliteit en flexibiliteit waarborgen continuïteit. 

Melis Gieterijen zal zich in de toekomst blijven profileren als een gieterij die binnen de industriële wereld werkt voor trendsetters in een specifieke sector. Melis Gieterijen werkt onder andere voor machine- en apparatenbouw, pompenindustrie, verlichtingsindustrie, de medische sector en de overheid.

Wie zijn wijhyg25!_Xkrz9
012