Een bedrijfsopvolging, dat betekent verandering

Sinds 2019 heeft Dhr. J. Melis het stokje aan zijn zoon, Koen Melis overgegeven. Dit betekent dat Melis Gieterijen te maken krijgt met een nieuwe focus. Er wordt veel geïnvesteerd in technologische innovatie en klantbeleving. Zo kijk je nu naar een nieuwe website met een vernieuwd logo. Deze veranderingen zijn het begin van Melis Gieterijen 2.0 ofwel het vernieuwen van de organisatie.

Het logo

Het logo probeert deze veranderingen te benadrukken. Zo blijft de linkerkant van het logo hetzelfde, maar verandert de rechterkant naar Melis Gieterijen 2.0. Zoals je misschien kunt zien wordt Tilburg ook niet meer genoemd. Wij zijn natuurlijk trots op Tilburg, maar onze klantenkring is veel groter. Melis Gieterijen is er voor iedereen!

De website

Onze website was aan vernieuwing toe. Via onze nieuwe website willen we graag laten zien hoe mooi ons bedrijf is. Op de homepage proberen we een beeld te geven van de professionaliteit en de gevarieerdheid van ons bedrijf door het tonen van mooie beelden en nieuwsartikelen. Middels het menu aan de linkerzijde van de website kun je navigeren door onze vaste pagina’s  die de belangrijke onderdelen van ons bedrijf weergeven.

Met de vernieuwingen, zowel op de site als in het bedrijf, proberen we onze diensten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Ondanks de veranderingen blijven wij natuurlijk uw betrouwbare partner in gietwerk, die het elke dag nog beter probeert te doen.

Een bedrijfsopvolging, dat betekent veranderinghyg25!_Xkrz9
028